FAQ

Er produkterne testet på dyr?

Nej! Produkterne er ikke testet på dyr, men afprøvet af profesionelle frisører og udviklet under moderne, teknologiske forhold i samarbejde med nogen af skandinaviens bedste laboranter.


Hvor kan jeg købe produkterne?

MUSST forhandles i frisørsaloner og her på hjemmesiden.
Spørg efter produkterne i din salon. Er din frisør ikke allerede forhandler, kan de kontakte os på telefon eller mail og høre om ders muligheder for at føre prodkterne i deres salon.


Hvorfor skal jeg vælge MUSST?

Det er der mange gode grunde til. MUSST er 100% dansk og din garanti for, at du altid får professionelle produkter, der lever op til gældende dansk lovgivning. Produkterne er udviklet i samarbejde med professionelle danske frisører, som også bruger dem i egne saloner. Produktserien er nem og overskuelig, og kan bruges til alle hårtyper - også extensions. De aktive ingredienser i MUSST produkterne er nøje udvalgte til hvert enkelt produkt, og det er sammensætningen af disse indholdstoffer, der medvirker til at give den effekt i dit hår, som produkterne lover. Uanset om det er volume, mere glans, ekstra pleje mm. 

Produkterne fra MUSST indeholder ingen sulfater, og er et sundt og godt valg til dit hår.
Produkterne er mildt parfumeret og dufter skønt af dansk natur med et tvist af sommer.

Prøv selv - du bliver ikke skuffet!


Hvorfor skal jeg vælge en sulfatfri shampoo?

MUSST produkterne indholder ingen sulfater men aktive ingredienser, der opløser fedtsstofferne i hår og hovedbunden. Det er en shampoos allervigtigste formål, så håret bliver rent og ser lækkert ud. Det er fedt fra hårbunden, der får håret til at virke fedtet.

Sulfater har samme formål. At fjerne fedt fra hår og hovedbund. De mest brugte sæbestoffer er Sodiumlaureth Sulfat (forkortes SLES) og Sodiumlauryl Sulfat (forkortet SLS) som meget effektivt fjerner fedt og snavs fra hår og hovedbund. De bruges meget ofte i shampoo, men de virker også udtørrende og irriterende på hovedbunden. Samtidigt har de en ødelæggende effekt på hårståets beskyttende overflade (kutikellaget), og det kan resultere i, at håret bliver mindre modstandsdygtig overfor omgivelserne, og samtidigt ikke virker sundt og glansfyldt, fordi sulfaterne også nedbryder proteinerne fra hårets kerne.

Vil du altså beskytte dit hår bedst muligt, og samtidigt have et sundt og stærkt hår, bør du vælge en shampoo uden sulfater.


Hvorfor virker mit hår hurtigere fedtet efter jeg er skiftet til MUSST?

Er du vant til at bruge en shampoo med sulfater (SLES eller SLS), kan du i en overgangsperiode have en fornemmelse af, at dit hår følges lidt hurtigere fedtet efter skiftet til en sulfatfri shampoo som MUSST. Det er helt naturligt og srligt hvis din hovedbund udskiller mange fedtstoffer, hvilket er froskelligt fra person til person. Din hovedbund og dit hår skal have lov til at vænne sig til, den mildere afrensning med en shampoo uden sulfater. Efter et par uger vil du ikke længere tænke over det, men til gengæld kunne både se og mærke en forskel på dit hår, som ikke længere belastes af bruge af sulfater.


Indeholder produkterne parabener?

Nej.
Alle produkter i serien er parabenefri og konserveret med phenoxyethanol.


Kan jeg bruge MUSST i farvet hår?

Ja, det kan du bestemt!
MUSST produkterne indeholder farvebeskyttende indholdsstoffer, som hjælper med at bevare farven i farvet hår.


Kan produkterne bruges når jeg har extensions?

Ja. Vores produkter er udviklet til alle hårtyper - også extensions.


Hvordan bliver jeg forhandler af MUSST i min salon?

Du kan ringe til os på tel. 66 11 20 44 for at høre om din fordele og muligheder som MUSST forhandler. Du kan også sende os en mail på info@musst.dk eller udfylde kontaktformularen på kontatksiden, så tager vi kontakt til dig.


MUSST gør dit valg af hårprodukter enkelt og overskueligt.

Close