Plejepakke Basic m/Shampoo, Conditioner og Mask

599,00 kr
På lager
SKU
6501

Smooth & Shine Shampoo
En plejende luksusshampoo til alle hårtyper, også farvet eller kemisk behandlet hår med behov for ekstra fugt og pleje. En rig blanding af unikke planteekstrakter kombineret med Serenoa, Panthenol (vitamin B5) og olivenolie giver ekstra fugt og hjælper med at beskytte mod falmende farve.

Smooth & Shine Conditioner
En hurtigtvirkende conditioner til alle alle hårtyper, også farvet eller kemisk behandlet hår med behov for ekstra fugt og pleje. En rig blanding af unikke planteekstrakter kombineret med Serenoa, Panthenol (vitamin B5) og olivenolie giver ekstra fugt og hjælper med at styrke og beskytte håret.

Smooth & Shine MASK
Hårkur til alle hårtyper, og særligt egnet til tørt, skadet eller kemisk behandlet hår med behov for ekstra fugt og pleje. En rig blanding af unikke planteekstrakter kombineret med Serenoa og Panthenol (vitamin B5) giver fugt og hjælper med at reparere og styrke håret.

Påfør shampooen i vådt hår, massér fra rod til spids, skyl grundigt og gentag.

Påfør conditioner i rent vådt hår - især i længder og spidser, (Evt. red forsigtigt håret med en kam for at fjerne knuder og spaltede spidser) skyl grundigt.

Påfør MASK i længder og spidser, lad virke i 60 sekunder, skyl grundigt. Conditioner er ikke nødvendigt ved brug af MASK. Erstat din conditioner med MASK cirka en gang om ugen for at hjælpe med at reparere, fugte og pleje håret. Kan også bruges dagligt til meget skadet eller meget tykt hår.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plejepakke Basic m/Shampoo, Conditioner og Mask
Din bedømmelse
Close
Plejepakke Basic m/Shampoo, Conditioner og Mask